– En god måte å avslutte året på

Jürgen Klopp fikk den avslutningen på 2015 han ønsket seg – i form av tre poeng i Sunderland.

– Det var hardt arbeid. Det har vært noen intense uker og måneder. Vi hjalp oss selv i denne kampen med en relativt tidlig scoring. Vi gjorde det greit mot et godt forsvarslag. Det var til tider vanskelig å finne rom, konstaterte Liverpool-manageren i et intervju med Sky Sports.

– Målet kom like etter pause, og vi kontrollerte delvis kampen etter dette. Vi forsvarte oss godt, men klarte ikke å få mål nummer to og tre. Men vi fikk tre poeng, og drar lykkelige hjem, fortsette han.

– Det er ikke enkelt å få til hardt press når motstanderen slår langt. Vi måtte kjempe for andreballene, og må spille på en annen måte. Heldigvis har Benteke en nese for mål, og det var en fin scoring. Nå har han gjort to mål på to kamper, og vi har holdt nullen i begge og tatt seks poeng.

– Vi har nå 30 poeng, og det var det vi ønsket oss før kampen. Som manager kan jeg bedre enn dette, men jeg har gjort det ok så langt, avsluttet tyskeren når han ble bedt om å vurdere sin egen prestasjon som Liverpool-manager så langt.

(Video med tillatelse av TV 2)