- En interessant utvikling

Mario Balotellis agent, Mino Raiola, mener Brendan Rodgers presser spissen ut av komfortsonen sin i Liverpool, og han tror det vil bidra til å styrke ham – både som spiller og person – i fremtiden.

– Jeg tror Mario har en veldig interessant utvikling med tanke på karrieren hans. Han har fått en trener som krever mye av ham for ting han aldri har måttet jobbe med før, sier Raiola til RMC Sport.

Den italienske landslagsspissen har ikke startet en ligakamp siden i fjor høst. I hjemmeseieren over Burnley onsdag kveld kom han heller ikke inn fra benken, og han responderte overfor kritikere ved å kalle seg selv en lagspiller og skrive at han «er stolt av laget» sitt.

– Vokser som spiller og person

Raiola, som også er agenten til Zlatan Ibrahimovic, tror det gagner Balotelli på alle mulige måter at han må jobbe ekstra hardt, både på treningsfeltet og når han har en plass i laget på banen.

Liverpools manager har flere ganger uttalt at han ikke er fornøyd med angriperens innsats, og han maner ham stadig til å jobbe mer. Som en slags gulrot har Rodgers sagt at pressingen er en del av spillet han må forbedre dersom han skal spille.

– Det inkluderer disiplinen til å løpe uten ballen. Dette gjør at han vokser som person og fotballspiller. Han kommer til å bli enda bedre. Han er stolt av laget sitt, og det er det viktigste, forteller Raiola.

Totalt har Balotelli scoret fire mål og spilt 23 kamper, 12 fra start, i Liverpool-trøya.