- En kan ikke sammenligne Steven og Jordan

Brendan Rodgers avviste forsøk fra pressen om at Jordan Henderson er i ferd med å bli den nye Steven Gerrard. Det viktigste at en frisk Gerrard vil styrke troppen.

- Bare fordi Jordan tar cornere, betyr det ikke at han er den neste Steven Gerrard. Bare fordi han skyter fra utsiden av straffefeltet betyr det ikke at han er en ny Steven Gerrard, svarte Brendan Rodgers på spørsmål fra pressekorpset om at visekaptein Jordan Henderson nå var i ferd med å ta opp arven etter sin kaptein.

- En kan ikke sammenligne Steven og Jordan. Steven er en av de beste spillerne i Premier League gjennom tidene, mens Jordan har sin egen karriere og prøver å skape sine egne overskrifter. Folk må slutte med å legge ekstra press på en ung spiller som Jordan.

- Jordan Henderson vokser som fotballspiller, han blir bedre for hver eneste dag jeg ser ham. Taktisk forstår han de forskjellige systemene som vi utvikler. Han er en førsteklasses spiller.

Manageren ville heller ikke innlate seg på en diskusjon om Steven Gerrard ville få vanskeligheter med å komme tilbake på laget når han blir kampklar igjen.

- For meg er det viktigste å få Steven tilgjengelig igjen. Han er en fremragende spiller og han vil gjøre vår tropp bedre. Laget spiller veldig bra for øyeblikket, slik at alle som skal komme inn må kjempe for det.