- Et godt utgangspunkt

Brendan Rodgers mener Liverpool har et godt utgangspunkt foran returkampen i Istanbul, etter å ha slått Besiktas 1-0 på Anfield i kveld. Han er spesielt glad for at de røde holdt buret rent.

- Dette er et utmerket resultat og prestasjon. Vi visste det ville bli en jevn kamp. Besiktas kom hit stinne av selvtillit. Jeg tror de har scoret i hver eneste bortekamp de har spilt tidligere denne sesongen. Det viser hvor godt vi presterte defensivt ved å holde buret rent. Simon gjorde en veldig god redning i første omgang. Det var en enestående redning, sa Rodgers på pressekonferansen etter kampen.

- I tillegg skapte vi sjanser. Vi klarte å la ballen gå mye hurtigere i annen omgang. Nå har vi fått et godt utgangspunkt, et flott resultat med tanke på returkampen, gjennom en seier uten å slippe inn mål.

Unge Jordon Ibe spilte en svært god kamp, og var også mannen som skaffet straffesparket som avgjorde kampen.

- Dere har sett guttens prestasjoner etter at han kom tilbake fra låneoppholdet sitt. Han vokser hele tiden, sa Rodgers.

- Han har spilt i store kamper, og får god erfaring som 19-åring. Han er en virkelig trussel hver gang han har ballen. Ikke bare det, han jobber også veldig, veldig hardt for laget. Han vant straffesparket for oss, og leverte en strålende kamp.

Nå ser manageren frem til søndagens kamp mot Southampton på St Mary's. En meget viktig ligakamp med tanke på en topp fire-plassering.

- Vi beholdt flyten i våre resultater og prestasjoner i kveld. Spillerne har veldig, veldig god selvtillit for tiden. Southampton blir selvsagt en ny vanskelig kamp for oss, men vi skal komme oss til hektene igjen og forberede oss til kampen. Vi skal være klare når helgen kommer, avsluttet Rodgers.