- Forsvarsarbeidet fungerer bra nå

Simon Mignolet mener at Liverpool var det beste laget mot Blackburn i går, men erkjenner at de røde ikke skapte nok sjanser til å vinne kampen.

- Jeg synes vi var det beste laget, men skapte ikke nok sjanser til å score mål. Når du ikke klarer å vinne, må du sørge for at du ikke taper. Vi er fortsatt med i FA-cupen, og det er det viktigste, slår Mignolet fast til Liverpoolfc.com.

- Vi vil reise til Blackburn og forsøke å vinne omkampen, slik at vi tar oss videre til semifinalen, legger han til.

- Blackburn var farlige på dødballer. De har et par store spillere, og da må du være på tærne hele tiden. Jeg er glad for at jeg klarte å hjelpe laget med den redningen på headingen. Utenom den situasjonen ga vi dem ikke mange sjanser, da vi var veldig godt organiserte defensivt.

- Vi har håndtert dødballer veldig bra de siste ukene, og det må vi fortsette med. Mot et lag som Blackburn vet du at de alltid vil få en sjanse eller to i løpet av kampen, og da må du være på tærne.

- Heldigvis holdt vi buret rent, og er fortsatt med i turneringen. Nå må vi reise til Blackburn og få det resultatet vi ønsker oss der.

Liverpool har nå holdt nullen i fire av de seks siste kampene.

- Jeg er veldig godt fornøyd med hvordan ting fungerer for tiden, både individuelt og som lag, sier Mignolet om dette faktum.

- Som jeg alltid har sagt, så ønsker jeg ikke å se meg tilbake. Jeg ønsker å se fremover, og sørge for at vi fortsetter å gjøre det samme som vi har gjort en stund nå. Jeg ønsker å fortsette fremgangen. Det er det eneste vi kan gjøre – jobbe hardt og trene godt.

- Det er alltid vanskelig mot lag som Blackburn, og spesielt på hjemmebane. De kommer hit og legger seg bakpå, i håp om å skape noe på kontringer. Du må være fokusert gjennom hele kampen, og sørge for at du ikke gir dem gratissjanser. Det har vi klart bra den siste tiden.

- Vi gir ikke motstanderne mange sjanser lenger. Vi holder tett bakover, da vi er godt organiserte defensivt. Vi må fortsette slik ut sesongen.

- Vi har spilt mange kamper en periode nå, men nå får vi noen dager med hvile foran neste match. Vi skal bruke restitusjonstiden godt, da vi fortsatt har mye å spille for og mange kamper igjen før sesongen er over. Vi skal være klare til neste kamp, lover målvakten.