- Gleder oss til fortsettelsen

Brendan Rodgers er storfornøyd med laget, og gleder seg nå til de siste ti ligakampene. Forteller om et lag med høy selvtillit.

Liverpool er formlaget i Premier League, og har tatt hele 29 av 33 mulige poeng siden jul. På en kveld der alle konkurrentene vant, var det viktig at de røde også gjorde jobben mot nedrykkstruede Burnley.

 

- Over de siste tre månedene har kampene kommet tett, men spillerne har håndtert det. De har oppnådd de målene vi har hatt. Nå har vi ti ligakamper igjen, og det er en del av sesongen vi virkelig ser frem til, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com etter kampslutt.

 

- Spillestilen vårt handler om selvtilliten til å spille, pasningsspill og bevegelse. Du kan se at sammen med det er også presset i spillet vårt veldig bra.

 

- Vi har kommet oss i en veldig god posisjon, men det er fortsatt mye arbeid som gjenstår. For øyeblikket er vi glad for at vi er på et bra nivå, og vil fortsette med det.

 

 

Manageren var fornøyd med det han så mot Burnley.

 

- Jeg synes det var en strålende kamp. Burnley har vist i år at de er et tøft lag å møte, og spesielt når de spiller borte. Uansett hvor bra kampen vår i helgen var, var denne like bra på en annen måte. Vi var veldig bra organisert defensivt. De hadde ett skudd på mål, men har spillerne som kan skape problemer.

 

- Vi scoret to mål, og hadde muligheter til å gjøre kampen enda mer komfortabel. Det var en veldig profesjonell forestilling, og jeg er fornøyd med spillet og resultatet.