- Hele verden forventer at Liverpool skal vinne

Mens de røde bærer favorittstempelet på Anfield i morgen kveld, krysser Burnley-manager Sean Dyche fingere for at gjestene sjokkerer tilskuerne. Mener laget har utviklet seg mye denne sesongen.

– Forventningene er på dem vi møter fordi det er Liverpool. Hele verden tenker at de kommer til å vinne, men så enkelt er det ikke, forteller den karakteristiske 43-åringen, ifølge Sky Sports.

Burnley, som tapte 0–1 for Swansea hjemme på Turf Moor i helga, ligger under streken etter 27 runder denne sesongen. Bunnstriden er imidlertid svært jevn – det er tre lag, inkludert Burnley, med 22 poeng – og et par seire på rappen kan plutselig løfte dem opp mot midtsjiktet.

Dyche håper tre poeng blir et faktum allerede i morgen, men Burnley har bare vunnet én bortekamp i ligaen denne sesongen. Det nærmer seg samtidig to måneder siden forrige seier. Likevel er den gode prestasjonen mot Liverpool i desember noe klubben tar med seg til Merseyside.


DET FORRIGE MØTET: Raheem Sterling ble matchvinner på Turf Moor. (Video: TV 2)

– Vi har vokst mye. Jeg er overbevist om det, spesielt etter måten spillerne har utviklet seg siden det stilt en rekke spørsmål i begynnelsen av sesongen. Og dette er nok en stor utfordring, sier han før turen til Liverpool.

– Veldig høyt nivå

Manageren frykter ikke at Danny Ings påvirkes av ryktene som binder ham til de røde. 22-åringen, med syv U21-landskamper for England, er Burnleys toppscorer etter ni fulltreffere så langt i Premier League-sesongen.

– Alle kan se viljen hans. Han har hatt én rolig kamp, men bortsett fra den har han vært på et veldig, veldig høyt nivå, og han passer godt med spillergruppa. Han ønsker å gjøre det bra for denne klubben. Resten kommer av seg selv.

Les også: Gerrard tilbake i trening før Burnley-kampen

I motsetning til Burnley har trepoengerne kommet på løpende bånd for Liverpool, som senket Manchester City for bare to dager siden. Rødtrøyene topper formtabellen i Premier League, og de har ikke gått på noen nederlag i serien siden 14. desember i fjor.

– Vi vet hvor bra lag de har. De har brukt mye penger på spillere, og det tok en stund før det begynte å klaffe, men siden jul har man sett at det virker for dem.