– I dag fikk jeg betalt for all den harde jobbingen

Divock Origi glemte å få med seg matchballen etter sitt første Liverpool hat-trick, og sa til dommeren at Moreno burde få målet.

Divock Origi scoret tre mål og fikk med seg sjampagne etter å ha blitt kåret til banens beste spiller i Liverpools 1-6 knusing av Southampton. Origi fikk også 9 på Liverpool.nos spillerbørs etter kvartfinalen i ligacupen. 

– Det var vanskelig etter at vi ikke fikk den beste starten, men vi viste stor mentalitet i laget. Vi jobbet hardt, vi presset høyt og vi har kvalitet over alt.

– Danny scoret to og viste sin kvalitet, og jeg scoret noen fine mål også, sier Origi etter sitt store gjennombrudd i Liverpool-trøya.

Men 20-åringen glemte å ta med seg matchballen etter sine tre mål.

– Jeg tror de har tatt med seg ballen, så jeg får gå å spørre dommeren, sier han.

LES OGSÅ: Møter Stoke i semi-finalen

Ba dommeren kreditere Moreno

Det første målet kom etter en styring på skudd fra Moreno, det to siste var det ingen tvil om hvem som skulle krediteres.

– Det var spesielt å vinne i dag. Det var en viktig kamp for oss, og at vi kvalifiserte oss for semi-finalen var det viktigste, sier Origi til LFCTV.

 

– Jeg visste at jeg hadde rørt ballen på den første og etter kampen ble det bekreftet at jeg hadde målet. Så jeg er veldig glad på egne vegne, men også på vegne av laget. Jeg jobber så hardt for dette, og er glad for å vise kvalitetene mine her. Men jeg sa til dommeren at Alberto burde få målet, for jeg vil involvere alle, sier Origi.

 

– Manageren har vist meg tillit ved å la meg spille fra start, og jeg ville vise han og supporterne hva jeg kunne gjøre. Det er ikke så lett å komme som ung spiller til England. Jeg har jobbet så hardt på trening, og i dag fikk jeg betalt for det, sier Origi.

– Daniel spiller også så godt, og det var fint å spille sammen med ham. Vi har noen gode spisser.

– Vi vil alle kjempe for laget, og vi viste i dag at vi ikke gir opp, så vi har veldig bra tro på oss selv nå, sier Origi i intervju med LFCTV.

Om målfeiringen med Jordon Ibe, sa han dette med et smil om munnen: 

– Vi er på samme alder, vi ler mye sammen og vi liker å danse.

LES OGSÅ: Klopp: Ikke perfekt, men veldig bra