«Ikke tidspunktet for eksperimentering»

Jan Mølby mener at Jürgen Klopp må gå vekk fra «falsk nier» og bruke Christian Benteke mot Leicester, og heller ikke prøve noe nytt i forsvaret.

I sin spalte i Liverpool Echo mener Mølby at et lag som ikke spiller bra, som gjelder for Liverpool om dagen, aller minst må prøve noe nytt eller benytte folk i uvante posisjoner. Dansken tror imidlertid en antatt åpen stil hos Leicester vil passe vertene bra 2.juledag.

«Christian Benteke må starte på topp for Liverpool mot Leicester City. Dette er ikke tiden for eksperimentering. Falsk nier og tre mann fremme fungerte bare ikke mot Watford. Benteke vil gi Liverpool noe å sikte mot og en måte å spille på.»

«Det ligger an til å bli en super kamp som fort kan komme ut av kontroll. I en slik situasjon vil Liverpool ønske en situasjon hvor de kan spille opp til Benteke og han kan roe det hele ned.»

«Alle har ventet at Liverpool skulle begynne å svikte, men så langt har det ikke skjedd. Du vet hvor trusselen vil komme fra – Mahrez må være den beste spilleren i Premier League for øyeblikket og Jamie Vardy er en konstant trussel i bakrommet. Alle vet det, men ingen har greid å gjøre noe med det.»

«De vil være klare til å komme og spille en åpen kamp, så mens Liverpool har slitt mot lag som har lagt seg bakpå bør dette passe oss.»

«Jürgen Klopp hadde rett da han sa at vi mistet hodet mot Watford. Nå er ikke jeg en som mener at en bare skal glemme et resultat å komme seg videre, men i dette tilfellet tror jeg ikke det er annet å gjøre.»

«Adam Bogdan vet at dersom keepere gjør en feil er det åpent for alle og selv om det ikke gjør ham til en dårlig keeper forventer jeg at Simon Mignolet kommer rett tilbake om han er friskmeldt.»

«Martin Skrtel har vært med i alle de stopperparene som vi har prøvd å skape de siste årene, men det har aldri blitt helt overbevisende. Han er en veldig aggressiv spiller, men på søndag så det nesten som at han ble herjet med. Med han ute med skade har Klopp alternativer som Can og Lucas, men igjen vil jeg si at tidspunktet er feil. Hvis Lovren er klar kommer han tilbake, og ellers må Kolo Touré bli valget.»

Les også: Første hjemmekamp 2.juledag på fire år