– Jeg er blitt kalt verre ting

Jürgen Klopp ble ikke fornærmet av å bli kalt «pinglete tysker» av Sam Allardyce.

Sunderland-manageren kom med den nedsettende bemerkningen etter at Jürgen Klopp mente at Jeremain Lens burde ha fått rødt kort for den stygge taklingen på Mamadou Sakho mot slutten av gårsdagens kamp på Stadium of Light.

– Dette er absolutt ikke noe problem for meg. Mange mennesker har kalt meg langt verre ting, sa Klopp under sin pressekonferanse i dag.

– Ser man situasjonen på nytt ser man at jeg hadde rett i min vurdering, la han til.– Mama er fortsatt i live, og alt er ok. Etter min mening bør situasjoner som dette bli straffet strengere enn andre. Sammenligner man situasjonene som førte til gule kort i kampen, vil jeg si at dersom de andre var gule kort så burde dette vært rødt.

– Det er alt jeg vil si om saken. Jeg har ingen problemer med Sunderland-staben. Absolutt ikke.

Klopp om West Hams interesse i sommer

Tidligere denne uken har West Ham-formann David Sullivan hevdet at London-klubben forsøkte å hente Klopp til å erstatte nettopp Allardyce som manager i sommer, før de ansatte Slaven Bilic. Dette ble Klopp også konfrontert med under dagens pressekonferanse.

– Jeg tror ikke jeg skal si så mye om dette, men i sommer var jeg ikke tilgjengelig. Jeg trengte en tid for meg selv uten å tenke så mye på fotball.

– Jeg er en heldig kar som har opplevd mye interesse fra mange ulike klubber. Dersom West Ham ønsker å snakke om dette, så kan de gjøre det. Det er en veldig god klubb, men det var feil tidspunkt for alle klubbene som var interesserte i sommer. Det hadde ingenting med West Ham å gjøre, eller hva jeg mener om dem. Alt er ok i forhold til dem.

– «The Hammers», kanskje det passer bedre som mitt andre navn, i stedet for «soft», avsluttet Klopp med et glimt i øyet med tanke på bemerkningen fra Allardyce.

LES OGSÅ: Dette sa Klopp under dagens pressekonferanse

(Video med tillatelse av TV 2)