- Jeg har satt meg høye mål

Utlånte Sheyi Ojo har satt seg høye mål, og er fornøyd med utlånsoppholdet i Wigan så langt, etter å ha blitt kåret til sitt lags beste spiller i to av fire kamper.

- Jeg har funnet meg veldig godt til rette. Alle spillerne og staben har ønsket meg velkommen inn i gruppen og jeg trives her, sier 17-åringen til Wigans offisielle nettside.

- Jeg har satt meg høye mål her i Wigan, og jeg ønsker å score så mange mål som mulig. Jeg var veldig godt fornøyd med min første kamp fra start for klubben, mot Reading, og forhåpentligvis får jeg spille mange flere kamper.

- Spillerne her er veldig hyggelige. Jeg er en veldig rolig type, så det er fint at de har ønsket meg velkommen til et nytt lag. Jeg har blitt kjent med alle, så det går bra.

- Det har vært en ny erfaring for meg å spille Championship-fotball. Jeg trente med førstelaget hos Liverpool også, og spilte U21-kamper, så dette er en fin læringskurve for meg når jeg nå får spille profesjonell førstelagsfotball. Forhåpentligvis gjør jeg det bra.