- Jeg ser fram til hver kamp

Daniel Sturridge sier at han ikke er urolig angående sin fysiske tilstand. Han trives med sin fotball, og kommer godt ut av det med Mario Balotelli og alle sine andre lagkamerater.

- Hver kamp er viktig, hver turnering er viktig. Vi tar en kamp om gangen, spiller vår fotball og prøver å oppnå gode resultater, sa Sturridge på dagens pressekonferanse, men tanke på morgendagens oppgjør i Europa League mot Besiktas.

- Ut fra hva jeg har sett på video er Besiktas et godt lag, men de er ikke et lag jeg følger hver uke. Jeg ville derfor lyve hvis jeg sa at jeg visste mye om dem.

- Jeg har ingen bekymringer, jeg er ikke stresset av det, fortsatte spissen da han ble konfrontert om at han har vært skadeplaget og nettopp er friskmeldt etter et langt opphold. – Jeg trives med min fotball. Jeg liker å spille og ser fram til hver kamp.

Daniel ble også spurt om Mario Balotelli, og hvordan han stiller seg til de to som et angrepspar.

- Det er viktig å ha et samarbeid med alle de andre spillerne. Jeg har vært ute en stund og har nettopp kommet tilbake på laget. Jeg gjør det jeg kan for å hjelpe, slik at ethvert samarbeid er viktig. Det gjelder helt fra Simon Mignolet til angriperne, det er viktig for alle. Jeg ser fram til å fortsette å spille resten av denne sesongen og hjelpe laget til å få resultater som kan gi oss suksess.

- For meg er det lett å spille med Mario, men det gjelder ikke bare for Mario men alle mine lagkamerater. Jeg trives med å spille med Mario, han er en herlig fyr som jeg kommer godt overens med og jeg føler at vi kan arbeide godt sammen. Det er opp til manageren å velge det laget han mener er best, men jeg mener jeg kan spille sammen med hvem det måtte være på laget.