– Kan vi score mot Liverpool? Klart vi kan!

Carlisles manager mener de burde hatt 13 utespillere og to keepere for å stanse Liverpool. Han har likevel et håp om å overraske onsdag.

– Med en gang trekningen var gjort sa vi til alle at de skal omfavne det. Jeg har 24 profesjonelle spille som er desperate etter å komme blant de 18 i troppen. Og av de 18 er alle desperate etter å være blant de 11 som starter. Som du kan se for deg, har det vært mye konkurranse på trening og alle har vært veldig fokusert på det de har blitt bedt om å gjøre, sier Carlisles manager Keith Curle til klubbens hjemmeside.

Curle, som har en lang karriere bak seg som spiller blant annet som kaptein i Manchester City, vet hva som venter hans gutter på Anfield - der han selv også har spilt.

– Det er bra å spille mot topplagene, i deres miljø, og vi kan se hvordan vi takler det både på og utenfor banen. Det vil være masse nerver, og de vet at media fra hele verden følger med. De vil også bli 40 000 mennesker der, og la meg si dette. Når The Kop synger kan det få nakkehårene til å reise seg, sier han.

Carlisle ligger på på 10. plass i League 2 med 13 poeng på åtte kamper, og med friske 17-17 i målforskjell.

Fryktløse

Curle mener at også tilreisende Carlisle-supportere kan få noe å juble for på onsdag.

– Du trenger ikke meg til å fortelle hvor gode Liverpool er, men vi vil gå til kampen på samme måte som vi alltid gjør. Vi skal forsøke å spille vår type fotball, sier han offensivt.

– Du må passe på at du ser tilbake på det med glede vel vitende om at du var med på det. Hvis man drar dit med frykt, vil man ikke yte. Det er beskjeden, fordi spillere som viser frykt vil ikke yte nok. Vi skal vise dem kipp av hva Liverpool gjør når de gjør feil. Feil skjer og de slipper inn mål. Kan vi score mot Liverpool? Klart vi kan.

– Tar de foten av gassen på noen som helst slags måte, kan vi overraske dem, sier han.

LES OGSÅ: Toppscorer møter Liverpool

13 utespillere og to keepere

Men Curle innser at hvis Liverpool spiller på sitt beste skal det bli hardt for dem på Anfield.

– Vi gikk gjennom hvordan vi skulle takle det, og innen vi hadde funnet ut av hvordan vi skulle stoppe dem innså vi at vi hadde 13 utespillere og to keepere på banen. Men jeg tror de ville lagt merke til det.

– Fra spøk til alvor, vi vil ha en plan for kampen, og gjøre det vi kan for å gi dem en kamp å huske også, sier han. 

LES OGSÅ: Carlisle-kampen går ikke på norske skjermer

Kampen kan sees i opptak på LFC TV, og dermed også på TV 2 Sumo, klokken 01.00 natt til torsdag.

Liverpool.no vil ha en mann tilstede på kampen, som har avspark klokken 21.00 i morgen kveld, og vi vil derfor som vanlig følge matchen med fortløpende tekstoppdateringer minutt for minutt – og komme med spillervurderinger og børs kort tid etter kampslutt.

Ønsker du kampoppdateringer sendt rett til mobilen? Klikk her!