- Målsetningen er et trofé

Brendan Rodgers er i sin første semifinale som Liverpool-manager. Målsetningen for sesongen er et trofé og en topp fire-plassering i ligaen.

I morgen kveld tar Liverpool i mot formsterke Chelsea til den første semifinalen i Capital One Cup. Brendan Rodgers drømmer om finale på Wembley 1. mars, og tror et trofé vil ha en stor betydning for den unge spillergruppa.

 

- Målet vårt er fremdeles å vinne et trofé og kvalifisere oss for Champions League. Det å vinne et trofé vil være til hjelp for oss for fremtiden, og det vi prøver å bygge og levere her. Det vil gi de yngre spillerne mye erfaring, sier manageren til Liverpoolfc.com.

 

- Vi vet at disse to kampene kommer til å bli tøffe, men vi vet at dersom vi ønsker å vinne turneringen må vi slå de beste lagene. For øyeblikket er Chelsea best i landet. Vi ser frem til å spille mot dem over to kamper, fordi sist vi møtte dem var vi ikke i form.

 

- Vi utvikler oss og er i forbedring, og selvtilliten vår er veldig høy. Det er to tøffe kamper, men kamper vi ønsker. Det er annerledes nå, og du må ikke spille like åpent. Selvsagt ønsker du å fokusere på å vinne kampen, men oppgjøret er ikke vunnet eller tapt etter den første kampen. Det er viktig at vi bare beholder troen på hvordan vi jobber og spiller.

 

Returoppgjøret er på Stamford Bridge sju dager etter, tirsdag 27. januar.

 

- Det viktigste for meg med denne kampen er å sørge for at vi er i en god posisjon før det siste oppgjøret. De er veldig sterke, og du kan se rutinen og kvaliteten de har. De har mye kvalitet. Vi ser på det å spille hjemme som en mulighet. Dersom vi ikke vinner kampen, er ikke alt tapt. Vi kan fortsatt dra til Stamford Bridge og vinne, det er helt sikkert.

 

- De er et veldig godt lag, og det kan du ikke frata dem. De har kvaliteter i alle ledd, styrke, kraft og erfaring, så det vil bli en god test for oss.