– Med litt flaks hadde vi vunnet kampen

Liverpools manager sier seg fornøyd med det laget hans presterte på Goodison Park i kveld, og spesielt Jordon Ibe, men ikke resultatet. Hadde neste kamp i bakhodet for byttene.

– Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen, men ikke resultatet. Vi var det beste laget. Dersom vi hadde hatt litt mer flaks, så hadde vi vunnet kampen, sier Brendan Rodgers til TV 2.

Nordiren tenker spesielt på skuddforsøket 19 år gamle Ibe, som spilte sitt første Merseyside-derby, vartet opp med i første omgang. Kantspilleren stormet fremover på banen og klasket ballen mot krysset, men centimeterne var ikke på Ibes side, og ballen dundret i stolpen.

Se kampreferat: Everton – Liverpool

– Han var helt enestående, svarer Liverpool-sjefen på spørsmål om hva han syntes om tenåringen, og Ibe får skryt for fysikken, de taktiske egenskapene og farten sin.

Etter pause ble det en intenst stillingskrig. Ingen av lagene ville ofre nok fremover til å bryte igjen, og forsvarsarbeidet var solid i begge ender.

– Forhåpentligvis klare til tirsdag

Rodgers valgte å bytte ut både Philippe Coutinho og Raheem Sterling til manges undring, men 42-åringen sier det var for å beskytte driblefantene. Og kampen mot Tottenham om bare tre dager var også en faktor.

– Raheem og Phil hadde fått seg noen trøkker i løpet av kampen. Jeg dro nytte av troppen jeg har, for jeg stoler på spillerne mine. Så forhåpentligvis blir begge to klare til tirsdag.

Les også: Spillerbørs: Midtstopperne ryddet unna

Evertons manager sier, i likhet med sin kollega, seg fornøyd med hvordan sitt mannskap fremsto og spilte under flomlysene i kveld. Vertskapet sørget for en svært vanskelig aften for Liverpools angripere, og det er Roberto Martínez ekstra glad for.

– Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen vår. Vi forsvarte oss ekstremt bra. Vi kunne nok gjort det litt bedre med den siste og avgjørende pasningen fremover, men vi viste god karakter og gjorde en god kamp. Jeg er fornøyd, konkluderer 41-åringen.