- På vei mot formen han viste i Southampton

Martin Skrtel er fornøyd med hvordan stoppermakker Dejan Lovren responderte mot Manchester City etter straffemissen i Istanbul. Nå håper han kroaten fortsetter formstigningen utover våren.

– Det var ikke lett for ham etter Besiktas-kampen. Men man kan ikke legge skylden på ham; straffer er alltid en risiko og et lotteri. Han er den som bommet, men sånn er fotballen, og sånn er livet, sier Skrtel til klubbens nettsider.

Lovren brant den femte og avgjørende Liverpool-straffen på Atatürk stadion, men reiste seg og fikk starte mot de lyseblå serietoerne ettersom Mamadou Sakho ikke ble skadefri i tide. Skrtel tror 25-åringen jobber seg opp på nivået han viste i forrige sesong. 

Les også: – Klarte ikke å sove etter missen

– Han responderte godt og spilte veldig bra på søndag. Jeg er glad på hans vegne fordi han er en hyggelig fyr. Jeg snakker mye med ham, han er naboen min, og jeg er glad for at han er på vei mot formen han hadde i Southampton, sier slovaken.

– Det er ikke enkelt å komme til en klubb som Liverpool, for det er en storklubb med veldig høye forventninger. Det er ikke lett å komme inn hit og prestere fra første til siste dag. Man har alltid gode og dårlige dager. Det er helt normalt.

– Viser kvalitetene hver dag

Skrtel føler seg trygg på at Liverpool-fansen får se gode tendenser fra midtstopperen i tiden som kommer.

– Jeg tror Dejan kommer til å prestere bra. Han viser frem kvalitetene sine på trening hver dag, og han har vist dem i kampene har han spilt. Jeg håper bare at han fortsetter på denne måten frem til sesongslutt.