– Pasningen var ikke ment slik

Adam Lallana innrømmer at hans målgivende pasning til Christian Benteke mot Sunderland var av det heldige slaget.

Lallana fikk en tå og dermed en retningsforandring på Nathaniel Clynes fremspill, slik at ballen havnet rett i beina på Benteke, som i sin tur satte ballen sikkert i mål.

– Jeg mente nok ikke at ballen skulle gå direkte til Christian, men av og til har du litt flaks, og spesielt er det godt å ha det når du kommer til et vanskelig sted som dette, hvor Sunderland kjemper for hvert eneste poeng, innrømmet Lallana til engelsk presse etter kampen.

– Vi kunne ha gjort både to og tre mål til slutt. Vi hadde et par store sjanser på kontringer. Men dette er et godt resultat for oss, og forhåpentligvis kan vi få enda en ny seier mot West Ham på lørdag, fortsatte den tidligere Southampton-kapteinen.

– Manageren forsøkte å få oss til å kjempe litt mer, og la lag som dette få smake sin egen medisin. Det er ikke enkelt å komme hit, så vi er henrykt over å ta med oss alle tre poengene.

Liverpool er nå fem poeng bak Tottenham Hotspur på fjerdeplass ved halvspilt Premier League.

– Ligaen er merkelig denne sesongen. Det er noe alle har pratet om. Personlig mener jeg det er viktig at vi tar en kamp om gangen, og bygger videre på dette. Vi har spillere på vei tilbake etter skader, som forhåpentligvis er tilbake snart. Med alle kampene vi skal spille kommer vi til å trenge hele troppen.