- Riktig tid å reise på

Steven Gerrard tar farvel med Anfields hjemmepublikum på lørdag. Kapteinen forklarer hvorfor dette er riktig tid å ende tiden som spiller for Liverpool.

En av de virkelig store i helrødt tar avskjed med The Kop på lørdag, og det kommer til å bli mange festtaler og hyllester. Hovedpersonen selv, Steven Gerrard, vil også ha en egen presskonferanse førstkommende torsdag på Melwood.

Som en liten forsmak, holdt Stevie G en liten tale i etterkant av å ha blitt hyllet av klubbens tidligere spillere mandag kveld. Han fortalte bl.a. at han ikke ønsket å ende som en spiller for troppen heller enn for laget i Liverpool, og at det ville passe både ham og familien å komme aldri så lite bort fra det intense rampelyset som har blitt ham til del som toppspiller. Han ønsker også å forlate klubben på en sportslig god måte, i en sesong hvor alt ikke har fungert like bra ute på banen.

- På lørdag er det tid for å ta et skikkelig farvel, men det er også en kamp etter det slik at jeg må fortsette å være sterk.

- Fotball dreier seg om opp- og nedturer. Siden nyttår har jeg hatt en hamstringsskade og jeg hadde den idiotiske taklingen mot Manchester United som medførte at jeg ble utvist.

- Jeg ønsker ikke at det skal slutte slik, jeg ønsker å avslutte på en god måte og holde det gående til siste slutt.

- Jeg har nå vært i rampelyset i 17 år og det er tid for å gi noe tilbake til min familie.

- Jeg har ikke vært der ennå men jeg har hørt gode ting om Los Angeles. Det vil være et sted hvor min familie vil trives og jeg kan starte kampene.

- Det har vært signaler denne sesongen at jeg var i ferd med å bli en spiller for troppen og en som ville bli benyttet som innbytter.

- Jeg går til arbeid på mandag og tilbringer hele uka med å forberede meg til kamp til helgen. Det er hva som driver meg. Når manageren sier at det vil bli en forandring på det da må du ta en avgjørelse.