- Stolt av spillerne

Trener Michael Beale berømmet sitt lag etter seieren mot Chelsea, ikke minst forsvaret og spillere som har kommet inn og gjort en utmerket jobb for Liverpool U21.

- Jeg var stolt av spillerne etter denne kampen, sa Beale til LFC TV etter scoringer av Harry Wilson og Jerome Sinclair hadde gitt 2-0 seier mot Chelsea. Ikke minst det at man holdt buret rent mot en motstander som Chelsea imponerte, for et lag som gjerne har vært kjent for sine talentfulle offensive spillere.

- Det var en prestasjon som jeg føler har ligget der men ikke kommet ut før nå, ikke minst det at vi er så solide bakover og holder nullen, fortsetter Michael Beale.

- Vi fikk et tidlig straffespark, jeg tror det var fire eller fem spillere som ønsket å ta det, men Harry Wilson var sikker. Vi hadde flere sjanser i 1.omgang hvor vi kunne ha øket ledelsen.

- Jeg kan ikke huske at vår keeper Lawrence Vigouroux hadde en vanskelig redning å gjøre. Daniel Cleary og Lloyd Jones fortjener en stor klapp på skulderen for den jobben de gjorde i midtforsvaret.

- Jeg har også lyst til å fremheve et par spillere som har kommet inn og gjort en meget god jobb. Alex O’Hanlon har kommet inn på laget etter at vi har fått skader og spillere har vært på utlån, og han har gjort det meget bra. Kevin Stewart har vært skadet men kom inn i dag som midtbaneanker og jeg synes han var utmerket.

- Jerome Sinclair scoret det siste målet og han har hatt treningsøkter sammen med Robbie Fowler. Jeg vet ikke om venstrefoten hans er blitt like god som den Robbie hadde, men det var en fin avslutning.