- Sturridge snart i toppform

Brendan Rodgers tror at Daniel Sturridge kan være tilbake til sitt beste i løpet av den kommende uka, og at han snart vil kunne spille hver kamp.

Siden han kom inn som innbytter mot West Ham i slutten av januar, og scoret, har Daniel Sturridge ennå ikke spilt en hel kamp i Premier League. Han fikk 90 minutter hjemme mot Besiktas, og 105 minutter i Istanbul, men i den hjemlige ligaen har manager Brendan Rodgers vært forsiktig med å kjøre sin spiss for hardt.

- Daniel er ennå ikke helt i toppform og det er vanskelig for ham siden dette ikke er treningskamper hvor han kan spille seg i form, sier Rodgers til Liverpool Echo om at Sturridge heller ikke har startet de to siste ligakampene mot Southampton og Manchester City.

- Han er oppglødd over det nye systemet. Sett en Daniel Sturridge i slag inn i det systemet og det vil tenne til igjen.

- Ved slutten av denne uka vil Daniel være i gang med en herlig periode hvor han kommer til å spille hver kamp og være i stand til å trene.

- Han var ikke helt klar for Premier League så vi prøvde å tilpasse ham som best vi kunne i kampene. I Europa League var det en fin sjanse til å gi ham noe spilletid, men etter fem måneder ute og med hans skadehistorikk var det noe vi hele tiden måtte tenke på.

- Det siste vi ønsket var at han skulle få et tilbakefall. Han følte seg bra på søndag, etter å ha spilt på torsdag. Han er veldig målrettet mot å spille og når dere for se en Daniel i topp form, da vil han være glimrende.