- Supporternes tillit må gjenvinnes

Brendan Rodgers vet han har en jobb å gjøre om han skal gjenvinne Liverpool-supporternes tillit.

- Jeg har aldri tatt den støtten jeg har hatt blant supporterne for gitt. Jeg forstår at de var skuffet etter fjorårssesongen. De var nok enormt skuffet etter kampen vår mot Stoke i fjor, uttaler Liverpool-manageren til lokalavisen Liverpool Echo.

- Jeg har alltid vært den som har stått til ansvar, og det med rette. Sinnet blir rettet mot manageren, og det må jeg akseptere. Jeg må få supporterne til å stole på meg igjen.

- Det er et privilegium å lede denne klubben

 - Det har vært en utrolig reise fra jeg kom til klubben. Det er et privilegium å lede denne klubben, og ha supporternes støtte. Men du må selvsagt gjøre det bra for å gjøre deg fortjent til den støtten. Nå vet jeg at jeg må vinne deres tillit på nytt.

- Du tar aldri din egen posisjon for gitt. Du kan aldri hvile på laurbærene.

- Eierne har stolt på meg hele veien, og jeg har i all hovedsak hatt et godt forhold til spillerne. Stoke-kampen i vår avsluttet en skuffende sesong, og jeg antar du blir vurdert ut fra det.

 
  
STERK I TROEN: Brendan Rodgers har ikke mistet troen på sine arbeidsmetoder.

- Ser vi tilbake på min andre sesong her, så vant vi nesten ligaen. Dersom man bedømmer meg ut fra den, så fortjener jeg kanskje litt mer tid.

- Ser man på budsjettene, er vi blant topp fem, og vi ble nummer seks, og da blir man skuffet. Men eierne har satt sin lit til meg hele tiden. Jeg har tro på måten jeg jobber på. Jeg har ikke mistet troen på metodene mine. Men jeg har skjønt at jeg må fokusere på nytt, og se på hva som kan ta klubben fremover.

- Jeg er minst like motivert nå som jeg var min første dag her. Vi ønsker å legge fjorårets skuffende sesong bak oss.

LES OGSÅ: - VI TAPER IKKE 6-1 EN GANG TIL