- Tilbake i slutten av måneden

Brendan Rodgers bekreftet i ettermiddag at Jordon Ibe kommer til å være ute med en skade de neste ukene. Manageren ville ikke utelukke at Steven Gerrard returnerer på banen denne uka.

Ibe var ikke med i troppen som tok imot Manchester City i går, og Liverpool-sjefen sa det var på grunn av en skade. I dag ble det kjent at 19-åringen fikk problemer med kneet under Besiktas-kampen torsdag kveld, og det har satt ham ut av spill de neste ukene.

Rodgers fortalte pressekorpset på Melwood i ettermiddag at den talentfulle kantspilleren, som spilte 76 minutter på Atatürk stadion før han ble byttet ut, blir ute frem til slutten av denne måneden.

– Han fikk en vridning i kneet og måtte til slutt tas av banen, forklarer nordiren.

Det betyr at han definitivt mister kampene mot Burnley (H) og Swansea (B), og at han sannsynligvis også går glipp av hjemmekampen mot Manchester United 22. mars. Tenåringen hadde uansett mistet Blackburn-kampen til helga fordi han er cup-tied.

Gerrard var tilbake i aksjon på treningsfeltet i dag, men Liverpool-manageren kunne ikke bekrefte om kapteinen, som har slitt med en hamstringskade etter seieren over Tottenham i februar, blir klar til Burnley-kampen om to dager eller FA-kvartfinalemøtet med Blackburn.

– Vi får se. Han gjør det veldig bra og jobber steinhardt for å komme tilbake.