- Topp fire større en fjorårets andreplass

Brendan Rodgers mener at en topp fire-plassering i Premier League denne sesongen vil være en større prestasjon av hans Liverpool-lag enn andreplassen i fjor.

- Ser vi tilbake til situasjonen vi befant oss i forrige sesong, hvor vi hadde flyt og bare trengte å spille en kamp i uken, var det en utrolig prestasjon å komme oss nær en ligatittel, for ingen trodde at vi hadde muligheten til det, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Men å komme inn blant topp fire denne sesongen, etter alt vi har vært gjennom, vil utvilsomt være en enda større prestasjon, legger han til.

- Vi hadde ryggen mot veggen i starten av sesongen. Vi spilte ikke bra. Når du ikke vinner vil du få kritikk, og det må du akseptere. Det kan slå ut på to måter. Du kan enten skylde på alle andre, eller du kan trekke deg tilbake, konsentrere deg om jobben din og finne en løsning.

- Det er ikke tvil om at denne sesongen har vært en utrolig læringskurve for meg som manager. Når den er over vil jeg være en bedre manager.

- Det finnes spillere som er spesialister i sine posisjoner, men jeg har alltid vært på utkikk etter spillere som kan spille i flere ulike systemer. I min tid i klubben har jeg benyttet flere ulike systemer, rett og slett fordi spillerne jeg har er så anvendelige og er i stand til å spille i flere ulike roller. Dette vil jeg fortsette med.

- Nøkkelen for meg er ikke systemet, men spillestilen og det å ha en identitet.