- Trekløver kan bringe Liverpool tilbake

Steven Gerrard er i skuddet om dagen, men selv om scouseren var skuffet etter tapet mot Manchester United tror han manglende nøkkelspillere kan snu det for de røde.

I et intervju på Radio City legger ikke Gerrard skjul på at det var skuffende hva som ble vist på Old Trafford, men mener Liverpool led under at nøkkelspillere som Jordan Henderson, Philippe Coutinho og Daniel Sturridge ikke var på banen.

- En blir nedslått etter en slik kamp og et slikt resultat men du må også se på det store bildet, det er fortsatt veldig tidlig i sesongen, kommenterer Stevie etter 1-3 mot Manchester United.

- Du forventet en reaksjon etter West Ham, men den kom først etter at laget ble liggende under tidlig i 2.omgang og i slike kamper er det for sent.

- Det frustrerende var at Manchester United ikke behøvde å gjøre særlig for å vinne, fortsetter Steven som sier han har fått med seg alle kampene til Liverpool live på fjernsyn så langt i sesongen. – Det er hva som vil gjøre vondt for Brendan og spillerne. Det kan være ganger hvor du har gitt alt og bare må holde handa opp og erkjenne at du har tapt for et bedre lag, men denne gangen var det ingen kreativitet og spesielt 1.omgang var skuffende.

- Nå er det viktig at neste kamp blir vunnet slik at en kan få litt arbeidsro. Det er fortsatt mange kamper å rette opp dette på.

- Jeg savnet drivet og energien til Jordan Henderson. Suspensjonen til Philippe Coutinho var også meget ubeleilig, mens jeg ser fram til at Daniel Sturridge kommer tilbake. Skadefri og i form er Sturridge en av de beste. Det blir spennende å se ham spille sammen med Christian Benteke. Dette er tre nøkkelspillere og jeg tror at med de tilbake vil dette gå bra.

- For å få mest mulig ut av Sturridge og Benteke tror jeg det passer best å spille med en «diamant». Det du da mister er vinger som kan sørge for innlegg inn i feltet, men en må i så fall stole på backene og vi har en av de beste i ligaen i Nathaniel Clyne. Hva det gir deg er mange spillere sentralt på midten og en fri rolle til Coutinho.