- Vi er blitt mer effektive

Liverpool hadde bare fire skudd på mål mot Southampton i går, men scoret på to av disse. Joe Allen konstaterer at laget er blitt mer effektivt enn tilfellet var tidligere i sesongen.

- Dette var et meget godt resultat for oss, sier Allen til Liverpoolfc.com om 2-0 seieren over The Saints.

- Vi visste vi hadde en god mulighet til å ta tre nye poeng, samtidig som vi som en slags bonus kunne påføre en av våre rivaler i toppen av tabellen et nederlag.

- Vi er mer effektive nå enn vi var i begynnelsen av sesongen. Vi har funnet flyten, og plukker poeng, og da blir du som regel mer effektiv også.

- Som gruppe visste vi hele tiden at dette ville snu, selv om vi slet i begynnelsen av sesongen. Vi hadde selvsagt ønsket at det skjedde tidligere, men det er fortsatt mye igjen av sesongen, så vi har fortsatt tid på oss til å oppnå store ting.

For første gang på tre tiår har Liverpool også holdt buret rent i fem ligakamper på rad på bortebane.

- Det eneste som vi ikke er fornøyd med etter denne seieren, er ballinnehavet. Vi burde ha klart å holde litt bedre og litt lenger på ballen til tider. Men på en måte er det fint å se at vi klarte å gjøre det som var nødvendig for å ta poengene.

- Vi holdt buret rent igjen, og det begynner å bli noen kamper nå. Tidligere i sesongen var det et stort problem at vi ikke klarte å unngå baklengsmål.

Allen er ikke overrasket over vidundermålet til Philippe Coutinho.

- Han besitter utrolige kvaliteter. Teknisk er han blant de beste spillerne jeg noensinne har spilt eller trent med. Denne scoringen, og den han gjorde i cupkampen i Bolton, viser bare at han er i stand til å score mål i verdensklasse.