– Vi lærte noe av Watford-kampen

Jürgen Klopp mente at hans mannskap lærte en lekse av tapet for Watford, og dro nytte av disse kunnskapene da serieleder Leicester ble slått i ettermiddag.

– Jeg synes vi vant fortjent. Vi spilte slik vi skulle spille under de rådende forholdene, mot en slik motstander, og hvor vinden hadde mye å si for kampforløpet. Vi presset motstanderen slik vi skulle, og alt slikt, uttalte Klopp til pressen etter matchen.

– Vi spilte for komplisert mot Watford forrige helg. Vi spilte slik de ville at vi skulle spille. I dag spilte vi mye bedre.

– Jeg er veldig godt fornøyd med det vi gjorde den første halvtimen, og så måtte vi forandre på laget. Det var veldig vanskelig for Christian å komme inn. Han fikk ikke tid til å varme opp, og måtte begynne å spille umiddelbart. Det var vanskelig. Kampen ble litt mer åpen etter det.

– I pausen fokuserte vi på at vi måtte fortsette å være konsentrerte. Vi visste vi ville få sjanser, for spillerne så gode ut, og førsteomgangen hadde ikke vært så intens for oss, så vi hadde krefter igjen til andre omgang.

– Vi scoret dette målet, men det ble vanskelig å avgjøre kampen for oss på grunn av alle dødballene til Leicester. Ikke minst innkastene til Christian Fuchs, som ikke var lette å forsvare seg mot. Det var jevnt til siste slutt. Men vi viste stor tålmodighet og fortjente de tre poengene, noe som var bra.

LES VÅR SPILLERBØRS FRA KAMPEN: Lovren styrte forsvaret

(Video med tillatelse av TV 2)