– Vi må være smarte

Oppturen mot Leicester kom fordi de røde gjorde ting enklere, mener Liverpools kaptein.

Mannskapet til Jürgen Klopp holdt nullen i ligaen for første gang på fire kamper, og seieren var en respons på ett av ni mulige poeng i møtene med Newcastle, West Bromwich og Watford.

– Mot Leicester kjempet vi fra start til slutt, og det var det som gjorde at vi tok de tre poengene. Det handler om den tøffheten man trenger i kamper, og så bygger man videre på det, sier Jordan Henderson, ifølge Sky Sports.

– Gjorde de enkle tingene bra

– Med kvaliteten man har i laget, kommer man da til å få sjanser og score, legger han til.

25-åringen forteller laget har lært av feilene som ble begått mot Watford på Vicarage Road rett før jul. Den sterke vinden og noe ujevne gressteppet gjorde at spillerne overdrev småspillet, ifølge Henderson.

Saken fortsetter under.

– Det drepte oss på en måte. Vi var nødt til å spille smartere, noe vi gjorde mot Leicester ved å oftere spille ballen bak forsvaret deres, og det ga oss et grunnlag. Vi gjorde de enkle tingene bra, kom til noen skikkelig bra sjanser og holdt nullen, noe som er viktig.

– Blir en vanskelig kamp

Nå vil han gjenta det mot sin tidligere klubb på Stadium of Light i kveld, der de helrøde vant 1–0 for et snaut år siden. Henderson sier også at Christian Bentekes scoring på lørdag gir belgieren selvtillit inn mot kveldens oppgjør.

Les også: Ønsker en mer offensiv mentalitet

– Vi må være smarte igjen i Sunderland, for det blir en vanskelig kamp for oss, så vi må sørge for å gjøre det samme som vi gjorde mot Leicester. Vi er nødt finne frem til forskjellige løsninger i kamper, og forsikre oss om at vi vinner krigen.

Avspark mellom Sunderland og Liverpool i nordøst er klokka 20.45.