- Vi taper ikke 6-1 en gang til

Brendan Rodgers lovet under sin pressekonferanse i dag at man vil få se et helt annet Liverpool-lag på Britannia Stadium på søndag enn det mannskapet som tapte 6-1 for Stoke i mai.

- Jeg er sikker på at vi vil fremstå som bedre enn vi gjorde forrige sesong. Vi vet det blir en tøff kamp, men den blir utvilsomt mye tøffere for dem enn det var forrige gang vi møttes, sa Rodgers under dagens pressekonferanse.

- Det var en enkelt kamp, og hele opplevelsen var forferdelig. Vi kom til kort på alle felt. Det var veldig overraskende og skuffende, fortsetter manageren om fadesen i sesongavslutningen.

- Vi kommer til å opptre annerledes denne gangen. Det er sikkert. Vi ønsker å komme opp på det nivået vi var på før, og vil kjempe for å spille vårt eget spill.

Fornøyd med å møte Stoke i åpningskampen

 - Da terminlisten kom mente folk at vi fikk en tøff start, men jeg tror ikke vi kunne ha fått en bedre kamp å starte sesongen med. Jeg var fornøyd med det, da det gir oss sjansen til å ta tyren ved hornene med en gang.

- Vi skal egentlig aldri tape med slike sifre som vi gjorde i fjor. Noen ganger skjer det likevel, men det som skuffet meg mest var hvordan vi spilte. Vi har hatt masse tid til å reflektere over det som skjedde, og vi vil fremstå helt annerledes denne gangen.

- Vårt fremste mål denne sesongen er å komme inn blant topp fire. Vi klarte det for et par sesonger siden, og denne gangen skal vi virkelig kjempe for det igjen. Målet er en plass blant de fire beste, og så får vi ta det derfra.

UAKSEPTABELT: Brendan Rodgers hadde en usedvanlig tung dag på jobben under sesongavslutningen i mai.

- Det som skjedde var uakseptabelt

Liverpool avsluttet sesongen med å ta bare åtte poeng av de siste 27 mulige i fjor, og kvalifiserte seg dermed ikke for Champions League.

- Vi tapte semifinalen i FA-cupen, og ubevisst følte vi kanskje at sesongen var over. Men du skal aldri gi opp å kjempe, så det som skjedde var uakseptabelt og skal ikke skje.

- Responsen fra spillerne i sommer har vært strålende, så vi håper å starte sesongen bra, avslutter Rodgers.

LES OGSÅ: HAR VUNNET 4 AV 5 ÅPNINGSKAMPER MOT STOKE