- Vi vil ha godt av litt hvile

Kolo Toure tror at Liverpool-troppen vil ha godt av noen dagers hvile nå, og synes det er bra at de røde ikke har kamp før mandag om en uke.

Bortekamp mot Swansea mandag 16.mars er neste post på programmet for Brendan Rodgers sitt mannskap.

- Vi har akkurat gjort unna tre kamper på kort tid, og det var tøffe kamper. Jeg synes vi håndterte det veldig bra. Nå kan vi slappe av litt, og komme sterkere tilbake, for neste kamp blir veldig viktig, slår Kolo Toure fast til Liverpoolfc.com etter den målløse FA-cupkvartfinalen mot Blackburn på Anfield i går.

Ivorianeren kom inn for en skadet Martin Skrtel allerede i åpningsminuttene av gårsdagens kamp.

- Det går bra med Martin. Jeg møtte ham etter kampen, og han så helt ok ut. Når jeg sitter på benken forbereder jeg meg alltid på å komme inn, for du vet aldri i fotball. Under oppvarmingen sa jeg at jeg trengte litt massasje, og gikk inn før alle andre for å få massasjen og bli klar. Men jeg forventet ikke å komme innpå så tidlig i kampen.

- Jeg nyter tiden jeg får i denne klubben nå, og gir alt jeg har hver gang jeg kommer ut på banen. Jeg prøver å hjelpe laget til å vinne kamper, og forsøker å gjøre mitt beste, forklarer midtstopperen.

Toure fikk blant annet en scoring annullert for offside i matchen, og han hadde også en heading som traff stolpen. På motsatt side av banen vartet Simon Mignolet opp med en strålende redning på en heading fra Alex Baptiste.

- Simon er en god keeper. Jeg forventet at han skulle gjøre det bedre i starten av sesongen, men nå gjør han det utrolig bra. Den redningen han gjorde på den headingen var avgjørende for kampen. Jeg synes han har vært strålende. Hver gang Simon spiller bra, spiller laget også bra.

- Det var viktig å holde nullen. Jeg synes vi spiller veldig bra som lag nå, og ikke minst forsvarer vi oss veldig bra. Vi var uheldige som ikke fikk mål i denne kampen.

- Vi skapte noen sjanser, og i annen omgang spilte vi bedre også. Vi presset dem hardt, men Blackburn må få ros fordi de forsvarte seg veldig bra, og spilte som et lag, noe som førte til at de klarte uavgjort.