- Vrakingen motiverte meg

Simon Mignolet ble motivert til ekstra innsats da han ble vraket i desember. Keeperen trodde han ville bli lengre ute i kulden enn han ble.

Brendan Rodgers vraket Simon Mignolet til fordel for Brad Jones til kampen mot Manchester United på Old Trafford i midten av desember. Jones ble valgt mellom stengene også i de påfølgende kampene mot Bournemouth og Arsenal, men australieren ble så skadet tidlig i kampen mot Burnley 2.juledag. Dermed kom Mignolet inn på laget igjen raskere enn han selv hadde ventet, og belgieren har holdt buret rent i tre kamper etter det.

- Du ønsker selvsagt ikke å være ute av laget. Du ønsker å spille hver eneste kamp. Men vrakingen ga meg sjansen til å reflektere over en del ting, se tilbake på kampene mine og finne ut hva jeg kunne forbedre, sier Mignolet til Liverpoolfc.com.

- Sammen med trenerstaben, keepertreneren og manageren snakket vi om en del ting jeg kunne bli bedre på. De ukene jeg var ute av laget ga meg sjansen til å jobbe med disse tingene, og det er noe jeg ser tilbake på som positivt.

- Vi har nå kommet oss videre. Alt jeg ønsket på det tidspunkt var en sjanse til å komme inn på laget igjen. Jeg ønsket å være klar for å gjøre en jobb når det skjedde.

- Brad ble skadet mot Burnley, så sjansen kom litt tidligere enn jeg hadde regnet med. Du må ta alt som positivt, og forsøke å respondere på et positivt vis. Det er hva jeg forsøker å gjøre.

- Dette var første gang jeg har blitt vraket, og mot Burnley var også første gang jeg kom inn som innbytter. Det var nye erfaringer for meg.

- Med alderen blir du mer vant til slikt, og lærer av nye erfaringer, slik at du kan komme deg videre. Jeg er fornøyd med hvordan jeg har reagert.

- Nå handler det om å stå sammen som lag, og gjøre jobben vår i de neste kampene og resten av sesongen. Det er fortsatt mye å spille for, og alle ønsker å gjøre det bra.

- Det er svært mange ting du kan forbedre deg på som keeper. I en alder av 26 år kan du forbedre hver eneste side av spillet ditt. Det er hva jeg forsøker å gjøre på treningsbanen – jobbe hardt, krumme nakken og gjøre mitt beste. Det vil jeg fortsette med, slik at jeg stadig kan bli bedre.