Aksepterer bud på Grujic

Den serbiske klubben Røde Stjerne bekrefter at de har godtatt et bud fra Liverpool for Marko Grujic.

For to dager siden meldte Liverpool Echo at de røde hadde kommet til enighet med 19-åringen om en femårskontrakt, og at de to klubbene hadde kommet frem til en overgangssum.

I dag har Beograd-klubben har sluppet en pressemelding som bekrefter at de har akseptert et bud på sju millioner euro – altså 5,1 millioner pund – for midtbanetalentet.

Røde Stjerne skriver at de gjerne ville beholdt Grujic de ti neste årene, men legger ikke skjul på at de er i pengenød, og at de ser på spilleroverganger som en god inntektskilde.

Saken fortsetter under.

I løpet av de ti siste dagene har faktisk Partizan og Anderlecht bydd henholdsvis to og fem millioner euro for Grujic, før Liverpool kom på banen med vinnerbudet, ifølge pressemeldingen.

Blir værende ut sesongen

Familien til unggutten har uttalt seg kritisk til interessen fra Nordvest-England, og ifølge serbiske Blic sa faren, Goran, blant annet at han ikke ville la sønnen reise til en liga der flere serbiske spillere har slitt tidligere.

Røde Stjerne melder at de godtok Gorans ønske om å la Marko bli værende i klubben det neste halvåret, og at Liverpool blir kompensert for det. Derfor blir tenåringen i Serbia på lån ut sesongen, slik engelsk presse tidligere har meldt, før han slutter seg til Anfield i sommer.

Les også: Ekspert: – Intelligent midtbanespiller

«Marko Grujic bør fortsette utviklingen i en av de største klubbene i verden, klubben som trolig er drømmen til enhver spiller på planeten. Vi er overbevist, akkurat som folkene fra Liverpool, om at Marko Grujic har kvalitetene som skal til for å spille i en storklubb og få en strålende karriere i England», skriver Røde Stjerne.