Ble nervøs av stoppernes pasninger

Klopp måtte ty til en kraftig sammenligning for å forklare følelsen han fikk av Sakho og Lovrens pasninger mot Leicester.

Ta heller frem en kniv og drep meg, enn å spille disse farlige pasningene ut av eget forsvar, siteres Klopp på i Liverpool Echo.
 
Klopp mente de svake pasningene ut av eget forsvar kunne kostet Liverpool dyrt i Boxing Day-kampen mot ligalederen.

– Ekstra imponert – spillerne var skadet

Foruten stopperduoens noe ambisiøse distribusjon av ballen, var Klopp svært godt fornøyd med Lovren og Sakho, som begge bidro sterkt til at Liverpool fikk en etterlengtet clean sheet.
 
– Det var veldig, veldig viktig for oss. Begge midtstopperne var skakdet. Dejan trente for første gang med laget denne uken. Det var ikke en veldig alvorlig skade, men han var ute to uker. 
 
– Når det gjelder Sakho så man hvor vanskelig det var for ham forrige uke. Det er ikke lett å komme inn – ingen venter på deg. Man må være forberedt fra første sekund. Det var ingen lett situasjon, men de klarte seg meget bra, uttaler Liverpool-manageren.
 
Det var i forbindelse med kontringer Klopp dro frem sitatet om de dårlige pasningene.
 
– Alle springer fremover etter å ha vunnet ballen, så spiller de disse (dårlige) pasningene… Man trenger ikke gjøre det. Resten var til gjengjeld veldig bra.