Canos matchvinner med nydelig scoring

Innbytter Sergi Canos ble matchvinner for Brentford i ettermiddag.

Andre Wisdom og Tiago Ilori er fortsatt ute med skader, og var ikke involvert at Norwich slo Aston Villa 2- 0 på Carrow Road i ettermiddag.

Involvert var imidlertid i høyeste grad Sergi Canos for Brentford, selv om han ikke kom inn fra benken før det var spilt en snau time av kampen. Tretten minutter senere ble spanjolen matchvinner i 2-1 seieren over Reading på Madejski Stadium, med en utsøkt scoring som har fått mange til å dra paralleller til Paul Gascoigne i hans storhetstid.

Sheyi Ojo kom inn i det 88.minutt da Wolverhampton Wanderers vant 2-0 over Charlton Athletic på The Valley.

Lawrence Vigouroux var god i buret da Swindon Town lenge holdt stand mot høytflyvende Burton Albion på Pirelli Stadium, men måtte kapitulere på et straffespark i det 77.minutt av kampen.

I en annen kamp i League One ble Ryan Kent byttet ut tjue minutter ut i annen omgang på stillingen 1-0 til Chesterfield over Coventry på Proact Stadium. Gjestene fra Coventry utlignet helt på tampen av oppgjøret. Kent hadde et godt skuddforsøk før han ble tatt av banen.

Lazar Markovic spilte hele kampen da Fenerbahce vant 2-1 over Sivasspor på hjemmebane i en kamp i den tyrkiske superligaen i kveld.

LES OGSÅ: Canos blir i Brentford ut sesongen