Carragher mener Jerome Sinclair bør lånes ut

Det er mange som har latt seg imponere av målteften og steget til Jerome Sinclair denne sesongen. Nå bør den hurtige spissen lånes ut for å få førstelagserfaring, sier Jamie Carragher.

Sinclair kom nok en gang i fokus da Liverpools U21-lag beseiret knallsterke Chelsea på Deva Stadium i går kveld. 18-åringen skaffet straffesparket som Harry Wilson plasserte i nettmaskene i første omgang, før han selv fastsatte sluttresultatet på verdig vis.

Liverpool snappet ballen på Chelseas halvdel, og Sinclair rykket mot målet fra venstresiden. Fra svært skrått hold, etter å ha parkert oppasseren, smalt han ballen hardt i mål, mellom keeper og nærmeste stolpe.

Les også: Robbie Fowler har hjulpet Sinclair

– Avslutningen var helt enestående. Han dro av forsvareren, viste strålende hurtighet og var behersket med «feil» fot, oppsummerer Carragher overfor Liverpool Echo.

Nå ønsker flere Liverpool-supportere å se Sinclair i aksjon på førstelaget – igjen. Han ble faktisk tidenes yngste røde i en offisiell førstelagskamp da han entret banen i ligacupkampen mot West Bromwich i 2012, men det er foreløpig den eneste opptredenen så langt.

– Det neste steget

Carragher mener utlån er det neste steget for Sinclair, som har vekslet mellom å spille for U21- og juniorlaget denne sesongen. Den tidligere Liverpool-stopperen tror det blir for vanskelig for Sinclair å tre rett inn i angrepet til Brendan Rodgers i dag.

– Det er nok spisser der for øyeblikket. Et annet medlem av juniorstallen, Sheyi Ojo, har gått på utlån til Wigan. Det er det neste skrittet for Jerome, forklarer 37-åringen.

Les også: Ojo til Wigan: – Her kan jeg lære mye

– Han er nødt til å dra ut, få kamper under beltet og bevise at han duger sammen med voksne menn. Forhåpentligvis blir han med Liverpool på sesongoppkjøringen til sommeren og viser Brendan Rodgers hva han er kapabel til.