Dette sa Klopp under dagens pressekonferanse

Jürgen Klopp holdt sin pressekonferanse foran West Ham-kampen på Melwood klokken 13.30 i ettermiddag.

Om det harde kampprogrammet

– Alt er bra. Jeg visste om antall kamper før jeg kom hit. Det er likt for alle lag. En skikkelig utfordring. Vi må løse våre problemer, og bli klare til neste kamp.

Om Sam Allardyce som kalte Klopp en "pinglete tysker" i går

– Det er ikke noe problem. Mange har sagt mye verre ting om meg. Jeg har sett situasjonen om igjen, og mener jeg ikke tok feil. Mama er heldigvis fortsatt i live. Men i mine øyne er det et rødt kort.

Om Simon Mignolets nye kontrakt:

– Andre folk i klubben vil annonsere ting som dette. Vi må vente på det. Vi har ikke hørt noe om det. Jeg er godt fornøyd med den jobben Simon gjør. Jeg stoler virkelig på keepertrener John Achterberg, som gjør en strålende jobb her. Det finnes ikke en spiller i verden som ikke gjør feil.

Om Jordan Hendersons skade:

– Vi må vente og se når det gjelder Jordan Henderson. Det er noe med hælen. Vi får håpe dette var den siste smerten han kjenner i hælen, og at han nå blir bedre. Vi må vente en dag eller to, og da vil vi kanskje vite mer om Jordans situasjon.

Om hvorfor han ikke tok en managerjobb i sommer. West Ham var blant annet interesserte:

– I sommer var jeg ikke tilgjengelig for noen klubber, for jeg trengte litt tid hvor jeg tenkte på andre ting. West Ham ja. "The Hammers". Det er kanskje mer mitt etternavn enn "soft" (til latter fra salen - Klopp refererer her til uttalelsen fra Allardyce).

Om Christian Benteke som bommet på en kjempesjanse i går:

– Alle kan spille bedre. Ikke bare Benteke. I går tok vi noen viktige poeng i en vanskelig kamp. Og Christian var der på et viktig tidspunkt, og scoret et viktig mål. Neste gang han kommer alene med keeper tror jeg han vil score.

Om West Ham:

– Jeg er ikke godt nok forberedt til å si noe om West Ham ennå. Den jobben starter vi etter denne pressekonferansen.

Om Roberto Firminos store sjanse tidlig i kampen mot Sunderland:

– Dersom Roberto Firmino ikke hadde truffet ballen med kneet kunne han ha gjort et tidlig mål for oss i går, og det ville ha gjort livet enklere for oss. Nå måtte vi kjempe hardt.

Om skadesituasjonen - på spørsmål om Sturridge eller Allen kan spille mot West Ham:

– Jeg er ikke sikker. Vi må vente og se. Kanskje Daniel. Joe Allen er syk. James Milner  og Divock Origi blir ikke klare. Jon Flanagan er ikke klar for å spille forførstelaget ennå.