Disse Liverpool-heltene satte rekord i USA

(Los Angeles Galaxy – Barcelona 1-2). Luis Suárez og Steven Gerrard møttes i USA i natt.

Over 93.000 så kampen mellom Los Angeles Galaxy og Barcelona på Rose Bowl i natt. Det er amerikansk tilskuerrekord i en fotballkamp som inneholder et MLS-lag, skriver Liverpool Echo.

Luis Suárez (28) og Steven Gerrard (35) spilte de første 45 minuttene i kampen som Barcelona vant 2-1. Suárez sendte Barcelona opp i ledelsen minuttet før pause, mens Sergi Roberto doblet katalanernes ledelse snaut midtveis i annen omgang. På tampen reduserte Tommy Meyer for Galaxy.

– Fin kamp å starte sesongoppkjøringen med. Jeg fortsetter å jobbe hardt. Utrolig å spille mot deg, gode venn, twitret Suárez etter kampslutt.

Kampen var Barcelonas første i sesongoppkjøringen. Blaugrana skal forsvare tre titler kommende sesong, etter å ha vunnet den spanske eliteserien, den spanske cupen og Mesterligaen i vår.