Echo: Bogdan er aktuell

Adam Bogdan er aktuell som ny reservekeeper i Liverpool. Ungarerens kontrakt med Bolton løper ut denne måneden, og Liverpool håper å få til en avtale med 27-åringen.

Liverpool Echo skriver at Liverpool FC ønsker å sikre seg Bolton-keeper Adam Bogdan, som er Bosman-spiller i sommer. Ungareren vil i så fall bli back-up for Simon Mignolet på Anfield.

Bogdan har vært i Bolton siden 2007, hvor han var reserve for Andy Lonergan mesteparten av forrige sesong. Han imponerte imidlertid i Boltons kamp mot Liverpool på Anfield i FA-cupens fjerde runde, hvor han holdt buret rent og sørget for omkamp på Macron Stadium. Bogdan kunne ikke spille omkampen på grunn av en ankelskade.

Totalt står Bogdan bokført med 108 kamper for Wanderers, inkludert 24 i Premier League. Han har 19 landskamper for Ungarn.

Liverpool er i markedet etter en seniorkeeper til, ettersom Brad Jones forlater klubben i sommer. Tredjekeeper Danny Ward, som avsluttet sesongen på utlån hos Morecambe, blir ifølge Echo ikke betraktet som en seriøs utfordrer til Simon Mignolet.