Fornøyd med valgmulighetene på midtbanen

Førstelagstrener Gary McAllister er fornøyd med at han og manager Brendan Rodgers råder over en rekke gode sentrale midtbanespillere.

Jordan Henderson og James Milner var duoen som startet på den sentrale midtbanen mot Stoke. Med andre ord lagets kaptein og lagets visekaptein. Emre Can kom også inn og styrket denne lagdelen etter at drøye timen var spilt.

- Jeg tror vi kan krysse av for de fleste boksene, sier McAllister om den sentrale midtbanen i et intervju med Liverpoolfc.com.

- Vi har spillere som er spesialister i å ligge foran en bakre firer, vi har spillere med stor løpskapasitet, og spillere med god teknikk, og også spillere som kan komme på løp inn i feltet og støtte angriperne.

- Vi kan ikke beskyldes for å ha spillere som bare kan spille i fastlåste roller. Faktum er at vi kan forandre på ting. Det er flere ulike variasjoner en manageren kan benytte, og det tror jeg vil fungere godt for oss.

(saken fortsetter under bildet)

 

Har sansen for Milner

 McAllister er spesielt imponert over visekaptein Milner.

- Han er en vinner. Han har vunnet ligatitler, poengterer skotten.

- Han er en rutinert spiller med erfaring fra store kamper for landslaget også. Han har masse rutine.

- Du kan hente inn spillere som er litt eldre og har masse erfaring, men deres erfaringer er ikke nødvendigvis like gode. James Milner har gode erfaringer. Han vet hvordan han skal vinne.

- Den profesjonaliteten han har vist i løpet av de 3-4 ukene jeg har vært her har vært strålende.

LES OGSÅ: - MANAGEREN VIL AT JEG SKAL SPILLE SENTRALT