Gerrard tilbake på Melwood

Mandag ikledde Steven Gerrard seg Liverpools treningsdress igjen. Se bilder fra økta her.

Søndag satt Steven Gerrard på tribunen da James Milner satte inn det avgjørende målet på straffe mot Swansea i Liverpools 1-0-seier på Anfield. 

Mandag morgen var den tidligere kapteinen kledd i Liverpools treningsdress igjen, da han var med på treningsøkt på Melwood sammen med Jürgen Klopp og resten av laget. 

Selv om det har vært mye spekulasjoner om treningene kan bety et gjensyn med Gerrard denne sesongen, har 35-åringen selv avvist dette.

– Jeg begynner å trene med Liverpool i neste uke, og skal trene med dem i noen uker fremover. Jeg ser veldig frem til å jobbe sammen med Mr. Klopp, og se hvordan han er. Jeg håper å lære en del nytt under ham, uttalte Gerrard til BT Sport i forrige uke.

Han svarte kort «nei» på spørsmålet om det er aktuelt å spille på lån for Liverpool etter jul. 

Gerrard kommer imdilertid til å dra på seg Liverpool-drakta igjen når han skal spille for legendelaget i Australia 7. januar. Der spiller han sammen med disse: Bruce Grobbelaar, John Aldridge, Phil Babb, Patrik Berger, Jamie Carragher, Robbie Fowler, Luis Garcia, Stephane Henchoz, Vladimir Smicer, Ian Rush, Jason McAteer, Gary McAllister, Didi Hamann, John Arne Riise.

 

LES OGSÅ: Gerrard gleder seg til å trene med Liverpool