Håper å kunne spille finalen

En lårskade holdt Tiago Ilori ute av semifinalen mot Tyskland, men portugiseren håper å kunne spille finalen i U21-EM mot Sverige i morgen.

Ilori fikk skaden i den siste gruppespill-kampen, mot nettopp Sverige, den 24.juni. Han håper nå å rekke finalen i morgen kveld. En kamp som forøvrig blir sendt direkte på Viasat 4, med avspark klokken 20.45.

Liverpool Echo skriver at det ikke dreier seg om noen alvorlig skade for 22-åringen.

Ilori håper derfor at han kan være tilbake i startoppstillingen i finalen, selv om Portugal uten ham på laget knuste Emre Cans Tyskland hele 5-0 i semifinalen.

Portugal har aldri vunnet U21-EM tidligere, og Ilori vil gjerne være med på å skrive historie etter å ha startet alle de tre gruppespill-kampene.

- Det var en flott semifinale. Jeg kunne ikke ha bedt om et bedre resultat. Nå skal vi gjøre alt vi kan for å vinne finalen. Vi har selvsagt tro på oss selv. Vi har alltid tro på oss selv, sier Ilori til Liverpool Echo.

- Alle lagene i denne turneringen er gode lag, så vi må spille opp mot vårt beste. Vi har alltid respekt for våre motstandere.

- Jeg er både engelsk og portugisisk. Så forhåpentligvis har vi støtte fra England også, ikke bare jeg, men hele laget. Jo mer støtte vi har, jo bedre er det. Det eneste som betyr noe for meg nå er finalen. Så får vi se hva som skjer etter det, sier Ilori med hensyn til sin Liverpool-karriere.

LES OGSÅ: - ILORI VIL FÅ SJANSEN