Håper å score mot Swansea igjen

Alberto Moreno gjorde sitt foreløpig siste Liverpool-mål mot Swansea for 11 måneder siden.

– La oss håpe jeg kan score mot dem igjen, sier den spanske venstrebacken til Liverpoolfc.com foran dagens kamp mot waliserne.

– Jeg er alltid offensiv i spillestilen, og jeg hadde likt å score i hver eneste kamp! Men som forsvarer må jeg først og fremst forsvare meg. Men jeg elsker å bli med fremover i angrep, og dersom jeg kommer på scoringslista er det enda bedre, legger han til.

– Jeg scoret mitt andre mål for klubben mot Swansea i fjor, og var veldig godt fornøyd med det. Det ble enda bedre av at kjæresten min og hennes familie var tilstede på kampen. De brakte meg utvilsomt lykke.

– Jeg tror vi har gode muligheter mot Swansea i dag. Jeg er klar over at vi ikke har slått noen med litt større margin på hjemmebane siden den Swansea-kampen i fjor, men jeg tipper at supporterne var fornøyde med 4-1 seieren vår over Manchester City forrige helg.

– Det å score mange mål er ikke alltid det viktigste. Det viktigste er å vinne kampen, og fortsette å jobbe for å bli bedre hver dag.

– Vi må alltid jobbe sammen som en gruppe, og stå sammen som et lag. Uansett om vi taper eller vinner, må vi holde sammen som lag, og tro på oss selv. Det vil også føre til at våre supportere tror på oss.

LES OGSÅ: Har etablert seg i forsvarsrekka