Henderson forventes å signere på torsdag

The Independent tror at enighet om ny femårig kontrakt med Jordan Henderson blir offentliggjort førstkommende torsdag. Flere andre spillere kan være nære en ny avtale med LFC.

Sam Wallace i The Independent skriver at det er forventet at Liverpool kommer til å annonsere en ny kontrakt for Jordan Henderson på torsdag. De røde skal først ha tilbudt visekapteinen £80.000, men partene skal nå ha blitt enig om en avtale på £100.000.

Avisen tror at nye kontrakter for Martin Skrtel og Jordon Ibe også kan klare innen sesongslutt. Ibe med en femårig overenskomst.

Liverpool er interessert i å gi Kolo Touré tilbud om en ny kontrakt, da man ønsker å beholde hans erfaring i en ung tropp, men afrikaneren kan komme til å søke seg mot en klubb hvor han får mer spilletid. Glen Johnson og Mario Balotelli er to andre som kan forlate Anfield, sammen med Steven Gerrard.

I likhet med flere andre engelske aviser tror The Independent at Liverpool håper å sikre seg Danny Ings og James Milner, begge etter at deres kontrakter med henholdsvis Burnley og Manchester City tar slutt etter denne sesongen.