Henderson og Sakho sto over trening

Jordan Henderson og Mamadou Sakho var ikke å se på bilder fra dagens treningsøkt på Melwood. Henderson fikk smertestillende sprøyte foran Manchester City, mens Sakho ikke var spilleklar.

- Ni av ti spillere ville trolig ikke ha kunnet spille den kampen, sa Brendan Rodgers om Jordan Henderson etter kampen mot Manchester City. Kaptein for dagen scoret han dagens første mål med et kremmerhus av et skudd, men en skadet ankel som hindret ham i å spille mot Besiktas gjorde at Henderson måtte ta smertestillende sprøyte før kampen for å komme igjennom det viktige oppgjøret mot City.

På dagens pressekonferanse sa Brendan Rodgers at det var en mulighet for at Steven Gerrard blir spilleklar denne uka, mens Jordon Ibe vil være ute for resten av måneden. Utover det sa manageren at det var «ingen forandringer».

Bildene fra dagens trening viser at verken Jordan Henderson eller Mamadou Sakho er med på utetreningen. Trolig vil det komme nærmere opplysninger om Henderson nærmere avspark mot Burnley om han igjen vil være tilgjengelig, mens det virker mer tvilsomt med Sakho siden han fortsatt ikke er tilbake i full trening med sin hofteskade.

Som tidligere rapportert er Glen Johnson tilbake i full trening etter sykdom.

Bilder fra dagens trening (Liverpoolfc.com).