Hvem har spilt mest under Klopp?

På søndag ledet Jürgen Klopp de røde i sin 15. kamp, og han har hittil benyttet seg av 25 spillere.

Den populære Liverpool-sjefen har allerede måttet tåle skader på sentrale spillere i løpet av sin korte tid på Merseyside, men flere har fått muligheten til å vise seg frem regelmessig.

Les også: Disse har flest suksessfulle pasninger så langt

Foran romjuls- og nyttårsprogrammet har Liverpool Echo sett på hvem som så langt har spilt oftest etter managerbyttet i oktober.

På førsteplass ligger Adam Lallana, som faktisk har vært på banen i samtlige 15 kamper med Klopp som manager. Det er bare fire av dem 27-åringen ikke har startet i.

Den tidligere Southampton-kapteinen har funnet sin plass i angrepsrekken bak spissen, eller som en del av en treer på topp, og gjennom denne perioden har han tegnet seg for to målgivende pasninger, men ingen scoringer.

Saken fortsetter under.

Rett bak, med 14 kamper, er sommerkjøpet Nathaniel Clyne, som bare har gått glipp av storseieren over eks-klubben Southampton i ligacupen. Klopp har i tillegg brukt høyrebacken på motsatt side i forsvaret. Clyne har for øvrig spilt i samtlige ligakamper denne sesongen.

Les også: Benteke må kjempe seg tilbake på laget

Det er en kvartett som følger duoen på topp: Emre Can, Roberto Firmino, Jordon Ibe og Alberto Moreno har alle vært på banen 13 ganger etter Klopps ansettelse.

Moreno har holdt fast på plassen etter å ha vært ute av laget i begynnelsen av sesongen, mens Can har funnet sin posisjon på midtbanen med landsmannen som sjef. Ibe og Firmino har blant annet scoret sine første Liverpool-mål under Klopp.

Opptredener med Klopp som sjef:

15 kamper: Adam Lallana
14 kamper: Nathaniel Clyne
13 kamper: Emre Can, Roberto Firmino, Jordon Ibe, Alberto Moreno
12 kamper: Lucas, Simon Mignolet, Martin Skrtel
11 kamper: Christian Benteke, Dejan Lovren, James Milner, Divock Origi
9 kamper: Philippe Coutinho
7 kamper: Joe Allen, Mamadou Sakho
5 kamper: Jordan Henderson, Kolo Touré
3 kamper: Ádám Bogdán, Daniel Sturridge
2 kamper: Cameron Brannagan, Connor Randall, Brad Smith
1 kamp: Jordan Rossiter, João Teixeira