Ilori negativt involvert i baklengsmål

Tiago Ilori var negativt involvert da Zlatan Ibrahimovic utlignet til 1-1 mellom Bordeaux og Paris Saint-Germain, men den utlånte Liverpool-spilleren kunne til slutt juble over 3-2 seier.

Tiago Ilori startet kampen for Bordeaux, og det så lovende ut da hjemmelaget tok ledelsen ved Ludovic Sané 18 minutter ut i første omgang. Men den unge Liverpool-stopperen var ubesluttsom og må ta på seg deler av ansvaret for at Ibrahimovic fikk utligne til 1-1 fem minutter etter pause. Vertene gjenvant ledelsen tjue minutter senere, da Wahbi Khazri satte ballen i mål. Ibrahimovic utlignet nok en gang, denne gang på straffe i det 85.minutt. Det gikk imidlertid bare tre minutter før vertene gjenvant føringen. Diego Rolan ble matchvinner.

Luis Alberto kom inn på stillingen 1-0 til hans Malaga, 60 minutter ut i hjemmekampen mot Cordoba. Vertene økte til 2-0 i det 84.minutt av matchen, ved en annen innbytter, Nordin Amrabat, noe som også ble sluttresultatet. Luis Alberto var nær ved å øke til 3-0 like etterpå, men forsøket gikk utenfor.

Iago Aspas var ubenyttet reserve da Sevilla vant 3-0 over Elche på hjemmebane.