James Milner mister juleprogrammet

Vi har en grundigere oversikt over Liverpools skader, etter oppdatering fra Jürgen Klopp i dag.

Martin Skrtel – Det ser ikke særlig bra ut med Martin Skrtel. Det er en hamstring hvor sene også er involvert, så han vil behøve tid. Hvor lenge vet vi ikke da Martin er en tøffing, og vanligvis kommer fort tilbake fra skade, men dette er ikke noe vi kan forsere. Det vil definitivt være snakk om noen uker.

Dejan Lovren – Er tilbake i trening. Han har nå trent i to dager på rad helt normalt sammen med resten av laget. Han vil være tilgjengelig på lørdag.

Simon Mignolet – Simon er tilbake og trente som normalt i dag, og vil trene normalt igjen i morgen.

James Milner – Han har ingen sjanse til å bli klar. Milner har en skade bak i leggen og ingen vet hvordan den oppstod, men det var ikke i en kamp. Nå må vi vente. En eller to uker, jeg vet ikke nøyaktig. Det er ikke bra for oss.

Jordan Rossiter – Det er virkelig uheldig for Jordan og for oss. Det skjedde i Sion, og han kjente det etter fem minutter. Det er en lignende skade til den han hadde før, en hamstring. Han vil behøve lang tid for å komme tilbake.

Daniel Sturridge – Daniel har sin egen lille pre-season, og det er ment positivt. Han trener nå intensivt. Vi vil gjøre dette i 7-10 dager, og så vil se hvordan det ligger an.