Journalister hevder Rodgers dro til Italia

Brendan Rodgers har reist til Italia for å se en europeisk kamp i kveld, ifølge lokale journalister.

Times-journalist Tony Barrett og yrkeskollega Chris Bascombe hos The Telegraph melder at Liverpool-manager Brendan Rodgers dro rett til Italia etter kampen mellom Liverpool og Tottenham i går.

Journalistene skriver at Rodgers skal se kamp under sitt opphold på kontinentet, men det er ikke kjent hvilken kamp det dreier seg om. Den eneste kampen i Serie A i kveld er bunnoppgjøret mellom tabelljumbo Parma og 18.-plasserte Chievo. Avspark på Ennio Tardini er klokken 18.00.

Se også: Vår oppdaterte ryktebørs for uke 7

Ellers i Europa gjester Villarreal, med Liverpool-koblede Luciano Vietto (21) i spissen, Barcelona i Copa del Rey-semifinale klokken 20.00. I samme land tar Athletic Club imot Espanyol på San Mamés to timer senere, mens Monaco er vertskap for Rennes og PSG spiller hjemme mot Nantes i den franske cupen.

Liverpools Europaliga-motstander Besiktas skal i aksjon i den tyrkiske cupen klokken 17.00. De reiser til det sentrale Tyrkia og byen Kayseri når de møter Kayserispor på fremmed gress.

Kampen mellom Parma og Chievo sendes direkte på C More Fotball. Samme kanal sender også Copa del Rey-semifinalene mellom Barcelona og Villarreal og Athletic Club og Espanyol.

Hvilken kamp og hvilke(n) spiller(e) tror du Brendan Rodgers skal se på? Bli med i diskusjonen på Facebook, på Twitter med hashtaggen #lfcscn og i kommentarfeltet til denne saken!