Klopp forventer en tøff kamp

Liverpool-manageren har studert uttalelsene til Sunderland-kollega Sam Allardyce de siste dagene.

Sunderland tapte 4-1 for Manchester City på Boxing Day, og Klopp forventer derfor å møte et revansjelystent Sunderland-mannskap på Stadium of Light i kveld.

– Alle har en målsetting og forventninger, og spesielt Sunderland. For dem er dette en veldig viktig kamp. De har 12 poeng for øyeblikket. Dersom de taper i kveld begynner avstanden opp til sikker plass å bli stor, slår Klopp fast til Liverpool Echo.

– Jeg har forsøkt å samle litt informasjon selv denne gangen. Jeg har studert litt av det Sam Allardyce har sagt. Kanskje kommer han til å kjøpe nye spillere i januar. Jeg vet ikke. Sunderland må respondere, og endre på noe. Jeg vet ikke om det vil skje fra forrige kamp til denne, eller i transfervinduet. Det er jeg ikke sikker på. Men noe vil skje.

LES OGSÅ: "Big Sam" vil frustrere Liverpool

– Sam er en veldig erfaren manager, som har opplevd situasjoner som dette tidligere, så jeg er sikker på at han vil forsøke å få en reaksjon fra spillerne sine etter forrige kamp, da de tapte mot Manchester City.

– De fleste lagene i ligaen taper mot Manchester City, så det er ikke noe stort problem, men han vil se en annen type spill fra sine menn, og det er hva han har sagt. De vil forsvare godt, og derfor må vi finne vår måte å slå dem på, og gjennomføre den.

– Jeg skulle gjerne sett at vi var i en mer komfortabel situasjon på tabellen selv, og at vi tar de neste tre poengene, og de tre poengene etter det igjen, men det er enklere sagt enn gjort.

LES OGSÅ: – Vi må være smarte