Klopp i ordkrig med Allardyce

Managerduoen havnet i munnhuggeri etter Jeremain Lens sin stygge takling på Mamadou Sakho.

Jürgen Klopp mente at Sunderland-spilleren skulle vært utvist, noe han ga klart uttrykk for på sidelinjen, noe som fikk Sam Allardyce til å tenne på alle plugger.

– Dersom Klopp mener at det der er et rødt kort, er han en pinglete tysker. Det er en felling, og gult kort. Det kom noen ukvemsord i retning min stab som jeg ikke likte, uttalte Allardyce etter kampen.

– Men etter kampen tok vi hverandre i hendene og la det bak oss. Det er hva du må gjøre, la han til.Klopp skal ha blitt bedt om å roe seg ned av en politimann da munnhuggeriet raste som verst.

– Selvsagt var jeg sint. For meg var dette et klart rødt kort. Det er ikke noe mer å si om det. Staben min var oppbrakt også, noe staben til Sunderland også var. Men slikt skjer, uttalte Klopp om situasjonen.

– Dersom folk tar en titt på billetten sin, er slikt inkludert. Dersom ingenting skjer på banen, kan folk studere hva som skjer på benken i stedet. Jeg har ikke noe problem med denne spilleren, men dersom du takler på den måten der kan alt skje. Det er ikke lov. Jeg håper Sakho er ok, la Liverpool-manageren til.