Klubben bekrefter veldedighetskamp

Det skal spilles en veldedighetskamp på Anfield senere denne måneden, søndag 29. mars, hvor Steven Gerrard og Jamie Carragher skal lede hver sitt lag, bekrefter klubben i ettermiddag.

Liverpool FC Foundation organiserer det som blir en stjernekamp mellom to lag fylt av innflytelsesrike spillere Gerrard og Carragher har spilt med eller mot tidligere, skriver klubben på sine nettsider.

Gerrard skal være kaptein for det ene laget, mens Carragher tar samme rolle for det andre. Managere og de to startelleverne bekreftes i løpet av de kommende ukene.

Les også: Riise: – En ære å ha blitt invitert til å spille

Rekrutteringen er imidlertid godt i gang, og tidligere har blant andre John Arne Riise og Fernando Torres sagt at de skal komme. Klubben avslører at spillere som Luis Suárez, Pepe Reina, Dirk Kuyt, Xabi Alonso, Thierry Henry, John Terry og Didier Drogba også kommer til å bli involvert.

Nåværende Liverpool-spillere som ikke er opptatt med landslagsfotball den helga, skal også ta del i arrangementet. Det samme vil noen av de største talentene fra Liverpool-akademiet.

Billettene til kampen, som spilles søndag 29. mars, koster 20 pund for voksne, 5 pund for barn og 15 pund for folk over 65 år. Inntektene skal gå til Liverpool FC Foundation og deres støtteaksjoner i lokalsamfunnet, som blant annet Alder Hey-sykehuset og andre organisasjoner for å hjelpe spesielt barn.

Klubben selger først billetter til medlemmer og sesongkortholdere fra i dag av, før øvrige kan kjøpe fra klokka 09.15 onsdag i neste uke. Les mer på Liverpools nettsider (ekstern lenke).